Een unieke behandeling met betoverd resultaat!

De Body-Wizard duo cryolipolyse behandeling is een unieke behandeling met betoverende resultaten. Met wereldwijd meer dan 1 miljoen uitgevoerde cryolipolyse behandelingen zijn er steeds meer mensen die zich beter voelen dankzij het persoonlijke behandelplan dat is afgestemd op hun lichaam.

  • Het is geen operatieve ingreep, dus geen herstel periode
  • Er worden geen naalden gebruikt.
  • U hoeft geen apart dieet te volgen.
  • U kunt zelfs tijdens uw lunchpauze een behandeling doen.
  • Met een kuur van 3 behandelingen wordt al een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd.
  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd.
  • U krijgt een persoonlijk behandelplan.
  • En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg !

Over de behandeling

Hoe voelt het?

Tijdens de Cryolipolyse behandeling wordt een gelpad op het gebied geplaatst die u behandeld wilt hebben. Vervolgens wordt de applicator aan de gelpad gekoppeld die de huid vacuüm zuigt. Dit geeft een trekkend gevoel. Het doelgebied wordt daarna gericht gekoeld, dit zal de eerste 10 tot 15 min erg koud aanvoelen. Dat gevoel verandert daarna in gevoelloosheid. Veel mensen gaan daarna in alle rust hun muziek luisteren, internetten, slapen of een boek lezen.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren) voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke wijze af. Via ontlasting en zweten. Behandelde vetcellen komen na de cryolipolyse behandeling niet meer terug.

Hoeveel behandelingen met de cryolipolyse zijn er nodig?

Zolang er op de te behandelen plek nog voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. Tussen deze behandelingen zit steeds 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Cosbeau slimming serum

Na de cryolipolyse behandeling wordt een verstevigend en vetafdrijvend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt door middel van een massage in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke cryolipolyse behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele cryolipolyse cyclus ook thuis gebruikt te worden.

Veelgestelde vragen

Hoe voelt het?

Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelende gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna gericht gekoeld gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar zal binnen een aantal minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slecht 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaam locaties tegelijk behandeld worden.

Waar gaat het vet naartoe?

Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.

Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

De Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, love handles, billen, bovenbenen en armen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen is men, mede door onze unieke Pel-tier-koeling, met 2 tot 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd kunnen worden en er meer behandelingen nodig zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief wat betekent dat direct weer alles gedaan kan worden.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De Body-Wizard Duo cryolipolyse behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen.